Logistik – distribution av dina trycksaker

Hos PrintXpress i Växjö erbjuder vi en helhetslösning för att förmedla ditt budskap, från start till mål. Med vår plock och pack process säkerställer vi noggrannhet i varje paketeringssteg, medan vår kuverteringstjänst lägger den personliga touchen på ditt utskick.

Dessutom garanterar vi en effektiv och skräddarsydd dstribution som sträcker sig över hela Sverige, Norden och Europa. Oavsett om det gäller trycksaker eller andra typer av material, kan du lita på att vi hanterar varje del av processen med omsorg och professionalism, så att du kan fokusera på det du gör bäst.

 

Plock & Pack

När det kommer till vår plock och pack, ligger vårt fokus på att säkerställa att rätt sak hamnar i rätt låda. Detta innebär att varje artikel som ska skickas noggrant kontrolleras och placeras i rätt förpackning enligt förutbestämda specifikationer. Så du som kund får enklare upplevelse med mindre manuellt arbete.

Kuvertering

I en värld som alltmer digitaliseras är det ibland lätt att glömma bort värdet av traditionell post. Oavsett om det handlar om viktiga affärsdokument, inbjudningar till evenemang, eller marknadsföringsmaterial, kan den personliga touchen av ett kuverterat brev göra stor skillnad. Hos PrintXpress i Växjö förstår vi detta och erbjuder en omfattande kuverteringstjänst som ser till att ditt budskap når fram i bästa möjliga skick. I en värld som alltmer digitaliseras är det ibland lätt att glömma bort värdet av traditionell post.

Oavsett om det handlar om viktiga affärsdokument, inbjudningar till evenemang, eller marknadsföringsmaterial, kan den personliga touchen av ett kuverterat brev göra stor skillnad.

Hos PrintXpress i Växjö förstår vi detta och erbjuder en omfattande kuverteringstjänst som ser till att ditt budskap når fram i bästa möjliga skick. Vi ser till att varje kuvert innehåller rätt material och adresseras korrekt, vilket är av yttersta vikt för att ditt budskap ska nå rätt mottagare och göra avsedd inverkan. För de som söker det lilla extra erbjuder vi också möjligheten att personanpassa kuvert och innehåll, för att verkligen skapa en unik och minnesvärd upplevelse för mottagaren.

Distribution

I en globaliserad värld är det viktigare än någonsin att kunna nå sin målgrupp oavsett var de befinner sig. Oavsett om du är ett företag med säljkontor spridda över hela Sverige, Norden eller Europa, har PrintXpress i Växjö den erfarenhet och expertis som krävs för att effektivt paketera och distribuera ditt material till respektive mottagare. Vi förstår att varje klient har unika behov och utmaningar. Därför erbjuder vi en skräddarsydd distributionslösning som går utöver enkel frakt och leverans. Från plockning och packning av material, till noggrann adressering och tidsbestämd leverans, ser vi till att varje aspekt av processen är optimerad för att möta dina specifika krav.

Vår distributionslösning är inte bara begränsad till trycksaker. Vi kan också hantera andra typer av material och produkter som du kan behöva skicka ut till dina säljkontor eller partners. Och med våra rigorösa kvalitetskontroller kan du vara säker på att varje paket som lämnar vårt lager gör det i perfekt skick och inom utsatt tid. Med PrintXpress som din distributionspartner kan du fokusera på det du gör bäst – att skapa fantastiska produkter och tjänster – medan vi ser till att de når fram till dina kunder, partners och medarbetare snabbt och effektivt.

Kontakta oss idag

Är du intresserad av våra tjänster? Skicka in ett formulär så kontaktar vi dig!

 PrintXpress ägs och drivs av Claes Nord, Gun Carlsson och Sebastian Denny alla med mångårig erfarenhet inom den grafiska branschen.

 PrintXpress är ett tryckeri som arbetar med hög personlig service och engagemang.

  •  PrintXpress har en uppdaterad och modern maskinpark som håller högsta kvalitet. Noggrannhet och flexibilitet är självklara ledord för oss.