Vi fixar visitkort, broschyrer & mycket mer i Växjö

Hos oss på PrintXpress i Växjö finner du inte bara en leverantör, utan en mångsidig och kompetent partner som kan hantera alla dina trycksaksbehov från början till slut. Vi förstår vikten av att kommunicera ditt budskap på ett effektivt och professionellt sätt. Därför strävar vi efter att alltid vara den mest pålitliga länken mellan dig och dina kunder, oavsett vilket medium du väljer att använda.

Våra Småformat tjänster

Vårt utbud sträcker sig långt utöver traditionella trycksaker. Vi erbjuder även avancerade skanningstjänster, skapande av utbildningsmaterial och teknisk dokumentation som är både informativa och lätta att förstå. Dessutom kan vi assistera med mer specialiserade projekt som visitkort, bokproduktion, klistermärken, DVD-produktion, kuverttryck, och pärmproduktion. Vi är din leverantör i Växjö för alla typer av tryck och grafiska tjänster.

Visitkort

Ett visitkort är inte bara en liten bit papper; det är en förlängning av ditt professionella jag. Det är ofta den första interaktionen du har med en potentiell kund, partner eller investerare, och därför är det viktigt att det ger rätt intryck.

Hos PrintXpress i Växjö förstår vi detta och erbjuder skräddarsydda lösningar för visitkort som inte bara ser bra ut, utan också känns rätt för dig.

Flyers

I dagens digitaliserade värld kan det fysiska formatet göra stort intryck. En välutformad flyer kan fånga ögat, väcka nyfikenhet och framför allt förmedla ditt budskap på ett slagkraftigt sätt. På PrintXpress i Växjö specialiserar vi oss på att skapa flyers som gör just det. 

Välj PrintXpress för dina flyers och låt oss hjälpa dig att sprida ditt budskap på ett effektfullt och minnesvärt sätt. Välkommen att upptäcka kraften i fysisk marknadsföring med PrintXpress i Växjö.

Broschyrer

En broschyr är så mycket mer än en samling papper – det är en fysisk representation av ditt varumärke, dina produkter och tjänster. Hos PrintXpress i Växjö förstår vi detta och arbetar för att skapa broschyrer som inte bara informerar, utan också engagerar och imponerar på mottagaren. Låt PrintXpress i Växjö förvandla dina idéer och information till en broschyr som får ditt varumärke att stråla. Välkommen till en värld där varje detalj räknas!

Kontakta oss idag

Är du intresserad av våra småformat tjänster? Skicka in ett formulär så kontaktar vi dig!

 PrintXpress ägs och drivs av Claes Nord, Gun Carlsson och Sebastian Denny alla med mångårig erfarenhet inom den grafiska branschen.

 PrintXpress är ett tryckeri som arbetar med hög personlig service och engagemang.

  •  PrintXpress har en uppdaterad och modern maskinpark som håller högsta kvalitet. Noggrannhet och flexibilitet är självklara ledord för oss.

 

Övriga småformat produkter & tjänster

Förutom våra framstående tjänster inom visitkort och flyers erbjuder vi på PrintXpress i Växjö en hel rad andra produkter och tjänster som kompletterar ditt företags kommunikationsbehov.

Foldrar

Skapa inbjudande och informativa foldrar som lyfter fram det bästa med ditt företag eller ditt erbjudande.

Utbildningsmaterial

Vi skapar pedagogiska och engagerande utbildningsmaterial som underlättar lärandet.

Klistermärken

Från reklam till dekoration, våra klistermärken är en effektiv lösning för att sprida ditt budskap.

Kuverttryck

Förstärk din image med professionellt tryckta kuvert som gör varje brev till en del av din marknadsföring.

Teknisk Dokumentation

Vi producerar klara och koncisa tekniska dokument som gör komplex information begriplig och tillgänglig.

DVD-produktion

Vi erbjuder komplett DVD-produktion inklusive tryckning och förpackning, allt efter dina specifika behov.

Skanning

Digitalisera dina dokument med vår skanningstjänst, som erbjuder hög kvalitet och effektivitet i varje steg.

Böcker

Oavsett om det är en roman, en fackbok eller en årskrönika, erbjuder vi bokproduktion och bindningsoptioner.

Pärmproduktion

Organisera dina dokument elegant med skräddarsydda pärmar som kompletterar ditt företags profil.